Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau is zaakkundig in het opsporen van daders van hybride criminaliteit, die de stap naar gewelduitvoering al hebben gezet, of diegene die op het punt staan dit te doen. En is ervaren in criminaliteitsonderzoek in breed perspectief.


De vraag naar precisie is leidend! Een slagzin die u op diverse wijze kunt uitleggen.

Het uit rechercheren van extreem en soms verwarrende vormen van geweldsdelicten en criminaliteit, vereist een adaptieve mix van kennis en ervaring, standvastigheid en flexibiliteit van diegenen die er beroepsmatig mee te maken hebben. De dreiging van, soms hybride vormen van, crimineel gedragingen. Vraagt vaak om een allesomvattende aanpak waarbij land -en technologische grenzen, nauwelijks een issue mogen zijn.

Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau is met respect voor het beroep, een ervaren en representatief recherche specialist. Kortom, een kenniscentrum zonder overtolligheid waar militaire ervaring en strategie, tactische recherche ervaring en kennis van complexe specialistische recherche toepassingen, samen komen: En hebben bij politionele recherche -en veiligheidsdiensten een uitstekende reputatie.

"Nunc aut Nunquam", wat zich vrij laat vertalen met "Nu of nooit". Iets van de mentaliteit die deze uitdrukking ademt, willen wij toepassen bij het uitvoeren van opdrachten: Bij Recherchebureau BPI komt dit tot uiting in een werkwijze die nieuwe, soms tijdelijke of structurele dwarsverbindingen legt tussen traditionele domeinen zoals het internationaal politie en defensie apparaat, maar ook met ambassade en informatica specialisten.

De huidige informatiesamenleving stelt ons soms voor gecompliceerde vraagstukken, die een karakteristiek geïntegreerde benadering doorsnijdt, soms overstijgt... Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detective bureau bied hierom op operationeel niveau een grote mate van maatwerk en flexibiliteit.

Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau beschikt over
het vermogen om dader groepen op een compacte en effectieve wijze te bereiken. Gewapend met een goed stel hersens, de instelling 'wij in plaats van ik', 'afspraak is afspraak' en 'niet goed is opnieuw' en gedrevenheid; gaat Recherchebureau BPI volledig voor de belangen van de opdrachtgever. De motivatie daarvoor halen wij uit de opdrachtgever zelf, een betrouwbare relatie en persoonlijk contact.