Recherchebureau BPI - Privé Detective en Detectivebureau - Uw doortastend reactie op een overval, inbraak, bedreiging, aanranding en/of verkrachting, of bijvoorbeeld kinderontvoering.


Recherchebureau BPI - Privé Detective en Detectivebureau - is deskundig in rechercheondersteuning bij ernstige criminaliteit, crisis en hybride criminaliteit. Maar toch blijft de vraag: waarom zou het bedrijfsleven, organisaties en particulieren  aankloppen bij 'Recherchebureau BPI " en niet bij de politie?

In de huidige criminaliteitsomgeving zijn kennis van klassiek en modern recherchemethodiek, een compacte en effectieve werkwijze, brede sociale -en recherchevaardigheden, zonder veel aandacht te trekken en met een kleine voetafdruk, flexibel, soms onconventioneel kunnen acteren, capaciteit en snelle inzet van groot belang: Allemaal eigenschappen die Recherchebureau BPI kenmerken.

Recherchebureau BPI - Privé Detective en Detectivebureau - is een organisatiestructuur van generalisten met brede vaardigheden waar door wij snel, zonder veel ondersteuning en soms onder extreme condities, een scala aan recherche onderzoek kunnen uitvoeren.

Ook vormt de inzet van Recherchebureau BPI - Privé Detective en Detectivebureau - meest een hefboom die de kernactiviteiten van het bedrijfsleven en organisaties versterken: De onderscheidende strategische waarde ligt dan vooral in het feit, dat opdrachtgevers hun opties vergroten!

Vanwege het geringe zichtbaarheidsprofiel en brede kennis en vaardigheden, wordt Recherchebureau BPI ook ingezet in een indirecte strategie, gericht op het vergroten van stabiliteit op termijn. Het gaat dan vaak niet alleen om preventie op het gebied van criminaliteitsbeheersing, of rechercheonderzoek met een hoog afbreukrisico. Ook met betrekking tot beveiligingsproblematiek, bied Recherchebureau BPI ondersteuning, voor normalisering van een situatie.