Recherchebureau BPI - Privé Detective en Onderzoeksbureau - Uw doortastend reactie op een overval, inbraak, bedreiging, aanranding en/of verkrachting, of bijvoorbeeld kinderontvoering.


Recherchebureau BPI - Privé Detective en Onderzoeksbureau - is deskundig in het professioneel bijstaan van particulieren, bedrijfsleven én instelling en organisatie bij crisis en buitengewoon ernstige situaties, die betrekking heeft op het aandachtsveld geweldsdelicten, ernstige criminaliteit en verkeerscriminaliteit. Maar toch blijft de vraag " Waarom zou iemand aankloppen bij 'Recherchebureau BPI " en niet bij de politie?

In de huidige criminaliteitsomgeving zijn kennis van klassiek en modern recherchemethodiek, een compacte en effectieve werkwijze, brede sociale -en recherchevaardigheden, zonder veel aandacht te trekken en met een kleine voetafdruk, flexibel, soms onconventioneel kunnen acteren, capaciteit en snelle inzet van groot belang: Allemaal eigenschappen die ' Recherchebureau BPI ' kenmerken.

Recherchebureau BPI - Privé Detective en Onderzoeksbureau - zijn generalisten met brede vaardigheden waardoor wij snel, zonder veel ondersteuning en soms onder extreme condities, een scala aan recherche onderzoek kunnen uitvoeren.

Ook vormt de inzet van Recherchebureau BPI - Privé Detective en Onderzoeksbureau - vaak een hefboom die activiteiten van het bedrijfsleven, instelling en organisatie versterken: De onderscheidende strategische waarde ligt vooral in het feit, dat opdrachtgevers hun opties vergroten!

Vanwege het geringe zichtbaarheidsprofiel en brede kennis en vaardigheden, wordt Recherchebureau BPI ook ingezet in een indirecte strategie, gericht op het vergroten van stabiliteit op termijn. Het gaat dan vaak niet alleen om preventie op het gebied van criminaliteitsbeheersing, of rechercheonderzoek met een hoog afbreukrisico. Ook met betrekking tot een gezin, of 'Persoonsbeveiliging' issue, bied Recherchebureau BPI ondersteuning, voor normalisering van een situatie.