Recherchebureau BPI: Privé Detective -en Detectivebureau is al 28 jaar een autoriteit pur sang in het uit- rechercheren van criminaliteit. Vaak complexe, soms hybride recherche onderzoeken die voor het opsporen van daders en bewijs: een adaptieve mix vereist van precisie, kennis en ervaring, standvastigheid en flexibiliteit.


Het uit- rechercheren van extreem en soms verwarrende vormen van criminaliteit, vereist een adaptieve mix van oordeelkundig zijn, kennis en ervaring, standvastigheid en flexibiliteit, van diegene die er beroepsmatig mee te maken hebben. Daarbij vraagt de dreiging van, soms hybride vorm van, crimineel gedragingen vaak om een allesomvattende aanpak, waarbij land -en technologische grenzen nauwelijks een issue mogen zijn.

Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau is met respect voor het beroep: een ervaren en representatief recherche specialist. Een kenniscentrum zonder overtolligheid waar militaire strategie, brede ervaring met verschillende recherche methodiek, evenals complexe specialistische recherche toepassingen samen komen: En hebben bij politionele recherche -en veiligheidsdiensten een uitstekende reputatie.

Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detectivebureau beschikt over het vermogen om dader groepen op een compacte en effectieve wijze te bereiken. Gewapend met een goed stel hersens, de instelling 'wij in plaats van ik', 'afspraak is afspraak' en 'niet goed is opnieuw' en gedrevenheid; gaat Recherchebureau BPI volledig voor de belangen van de opdrachtgever. De motivatie daarvoor halen wij uit de opdrachtgever zelf, een betrouwbare relatie en persoonlijk contact.

"Nunc aut Nunquam", wat zich vrij laat vertalen met "Nu of nooit". Iets van de mentaliteit die deze uitdrukking ademt, willen wij toepassen bij het uitvoeren van opdrachten: Bij Recherchebureau BPI komt dit tot uiting in een werkwijze die nieuwe, soms tijdelijke of structurele dwarsverbindingen legt tussen traditionele domeinen zoals het internationaal politie en defensie apparaat, maar ook met ambassade en informatica specialisten.

De huidige informatiesamenleving stelt ons soms voor gecompliceerde vraagstukken, die een karakteristiek geïntegreerde benadering doorsnijdt, soms overstijgt... Recherchebureau BPI: Privé Detective en Detective bureau bied hierom op operationeel niveau een grote mate van maatwerk en flexibiliteit.